본문바로가기 글자 크게 글자 원래대로 글자 작게
  • 홈으로
  • #

학교장인사 사진
Principals message 사진

Welcome to MunSan Middle School

Welcome to our homepage! We thank you for your interest in our school. The teachers' devotion and the students' hard work has allowed us to make impressive developments and become an educational center of Paju-city for the past 60 years. Over 1,100 students continue to strive to improve themselves by honing their talents and exploring their creativity.

A person without aspirations has less hope. Years ago, we established the 'Vision School' program, which has helped students establish positive self-identities. We have also established “Sensible Education," a program that helps students’ acquire skills that enable them to live in an emotionally sensible way in urban society.

We hope our homepage will help keep you up to date on the progress of our teachers and students here at MunSan Middle School. We look forward to your advice and encouragement as we work to make MunSan Middle School even better.

•  현재접속자 : 0명
  •  오늘접속자 : 2,014명